Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä hyvämaineinen, vankka ammattilainen liikkeenharjoittaja eri puolelta Suomea. Arvostamme taiteellista näkemystä ja ammattitaitoa sekä innostuneisuutta oppimaan uutta.

Klubimme jäsenenä olemme etuoikeutettuna näkemään Pariisin hiusmuodin linjat heti niitä julkaistaessa paikan päällä kahdesti vuodessa.
Toimintammehan on myös aktiivista täällä kotimaassa ja toimimme hyvässä yhteistyössä tukkufirmojen kanssa. Klubimme kampaajat ovat erittäin haluttuja erilaisiin hius ja lehtikuviin/-juttuihin. Kampaamme esim. joka kevät suositun morsiuskampauskuvauksen Juha Reunasen kuvaamana.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 762 euroa vuodessa, ja silloin jäsen on myös Ranskan järjestön täysivaltainen jäsen. Jäsenyyteen kuuluu oikeus osallistua näytökseen 2 kertaa vuodessa ilmaiseksi, koulutusmateriaali, dvd, julisteet, kuvamateriaali, workshopit Pariisissa jne.

Voit myös liittyä jäseneksi Suomen osastoon ja silloin jäsenmaksu on 500 euroa vuodessa. Suomen jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkeen klubin toimintaan, aivan kuten Ranskan jäsenetkin. Pääset myös silloin osalliseksi Ranskan uusista muotivirtauksista.

 

Hae jäseneksi oheisella lomakkeella.
 

Liittymislomake